Kierownik lokalu gastronomicznego


Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Kierownik lokalu gastronomicznego
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/24/3334
OBOWIĄZKI:
- zarządzanie lokalem gastronomicznym z uwzględnieniem spraw pracowniczych, zaopatrzeniowych i administracyjno-technicznych- zamawianie produktów oraz negocjowanie cen i warunków dostaw- wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego- prowadzenie rozmów handlowych, prezentacji dot. organizacji imprez- dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego- prowadzenie, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)


Wymagania inne:

min. 1 rok doświadczenia na stanowisku kierownik restauracji

Miejsce pracy:

Wrocław


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu



TOP