Pracownik food trucka


Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Pracownik food trucka
Miejsce pracy: Wrocław
Numer: StPr/24/3661
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie sprzętu i urządzeń kuchennych stosowanych w miejscu pracy i ich obsługiwanie; • przygotowywanie surowców i półproduktów do sporządzania posiłków typu fast food zgodnie z obowiązującymi zasadami analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP), na każdym z etapów produkcji i dystrybucji posiłków; • obrabianie termicznie półproduktów i produktów (grillowanie, pieczenie, smażenie, gotowanie itp.); • zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami; • przyjmowanie i realizowanie zamówień; • przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami klientów; • kontrolowanie jakość potraw zgodnie z zasadami; • ważenie i porcjowanie potraw zgodnie z zasadami; • dobieranie odpowiednich opakowań do rodzaju potraw.Forma umowy: zlecenie na 1 rok , min 160 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godzinach 10.00-18.00 - moga być również wekkendy. Miejsce pracy: Teren Miasta Wrocław i Kobierzyc.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Język: koreański, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Uprawnienia: kuchnia koreańska


Wymagania inne:

Wykształcenie średnie ogólnokształcące kuchnia koreańskaznajomość jezyka chińskiego na poziomie C2 w mowie i A2 w piśmie -mile widziany znajomość języka koreańskiego na poziomie C2 w mowie i A2 w piśmie do kontaktów ze wspołpracownikami znajomosć języka angielskiego na poziomie C2 w mowie i piśmie - do komunikacji z klientem.

Miejsce pracy:

Wrocław


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 28,1 do 28,1 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu



TOP